Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Elin - 7 februari 2010 21:49

Idag har jag gått runt i pyjamas hela dagen, eller ja fram till kl fem iaf. För det är väl inte så hyggligt att gå till grannen och käka i pyjamas, hehe.

Fick nyss ett samtal från en väldigt ledsen Angelica. Lider verkligen med dig gumman, för jag vet hur mycket du älskar Christian. Men ta en dag i taget och se hur det artar sig och hur det blir. Kanske inser han att det är hans förlust och kommer tillbaka. Men du ska absolut inte gå och vänta på att han kommer tillbaka, ut och roa dig, försök ha kul! Ta dig till skolan och jag finns där om du vill prata eller bara ha en axel att gråta ut mot. Jag ställer upp, det hoppas jag att du vet! <3

Nu sitter jag i sängen och ska väl sova snart, skola imorgon. Ännu en lång skolvecka att se fram emot........ eller inte! Är så fruktansvärt trött på skolan och allt pluggande. Känns som att jag inte gör annat än att plugga om dagarna när jag kommer hem. Och det är lite konstigt, för jag tycker att jag inte får ett dugg gjort egentligen. Har ett arbete som ska lämnas in i morgon och det är inte helt klart, har två saker kvar att skriva och jag inte vart arbetet är. Vet inte om jag har det på skolans datorer eller om jag har skrivit det i något block. Heja mig!


"Jag hittar inte orden, för vad jag ser i dig,

men dom finns här i mitt hjärta,

dom finns här just för dig."


Puss /e

Ovido - Quiz & Flashcards