Alla inlägg under januari 2010

Av Elin - 9 januari 2010 11:03

Igår var jag och Stucka till Simon och Emelie på dan och vid fem åkte vi på max och käka. Efter vi hade ätit åkte vi till sporthallen och kollade på Simon och Dymek när dom spelade träningsmatch i innebandy. Dom vann med typ 8-4 eller något sånt.

Efter matchen var vi ute och åkte lite bil i Bollnäs och eftersom det var Stucka jag var med så hamnade man ju på statoil ett tag också :p haha. På nattkvisten var det några som fick för sig att dom skulle leka bilkurragömma. Så då blev det det på natten. Jag kom väl hem vid två och vaknade halv elva idag.

Nu ska jag åka till mormor och Lasse med Erik och Louise och senare blir det innebandy.


Puss /e

Av Elin - 8 januari 2010 00:14

Just nu sitter jag framför Stuckas dator och han har lagt sig. Tråkig är han, jag är ju inte ens trött än! :)

Simon och Stucka kom och hämtade mig hemma hos pappa idag och sen åkte vi hem till Simon och Emelie och spelade spel. Jag och Emelie vann så klart, vi är ju bäst! :) Min natt ska jag tillbringa på Stuckas soffa iaf och imorgon blir det stan för att inhandla ett par nya skor och kanske göra ett eller två hål till i örat. Sen lyckas jag ju säkert hitta något mer att köpa också, brukar kunna bli så när jag är ute och gör Bollnäs osäkert.. ;p


What if I lead the way?
What if I make mistakes?
Will you be there?
What if I change the world?
What if I take the blame?
Will you be there?


Puss /e

Av Elin - 7 januari 2010 15:11

Idag har jag varit duktig. Jag har bakat, tvättat, vikt den rena tvätten och hängt den tvättade tvätten, och eldat. Haha! :)

Nu sitter jag och Louise i soffan och lyssnar på Bon Jovi. Nu ska vi kika på ett avsnitt av One Tree Hill och äta min nygjorda kola, eller nå sånt ;)

Ikväll ska jag åka till Simon och Emelie med Stucka och spela spel, trevligt trevligt! :D Jag och Emelie kommer utklassa Simon och Stucka, som vanligt! ;)


Don't try to fix me, I'm not broken..?


Puss /e

Av Elin - 7 januari 2010 00:54

Min dag har spenderats i soffan. På kvällskvisten kom Tobbe och då blev det spel igen. Första var det jag och Louise mot Erik och Tobbe. Jag och Louise vann! Efter det blev det jag och Tobbe mot Erik och Louise. Jag och Tobbe vann! Haha, who's the best? ;) Vid nio halv tio skjutsade Erik hem Louise och Tobbe stannade kvar med mig. När Erik kom hem gick han och la sig. Tobbe försökte hjälpa mig med datorn och det gick ju som det mesta gör för honom, dåligt alltså ;) Haha! När han gav upp kollade vi på lite bilder och pratade lite skit men nu har han åkt hem.

Imorgon/senare idag vet jag inte vad som händer för mig. Louise skulle höra av sig om hon hade tråkigt sa hon så blir väl kanske så att man umgås lite med henne då :)

Nu får det bli sängen för min del. Mysigt att dejta kudden! :D


Jag kan känna din doft fast du inte är här,

jag kan höra din röst fast jag vet att den i mina skär.

du fick mitt hjärta att sig öppna och dig släppa in,

för några sekunder så kändes det som

att jag föralltid skulle vara din.

att ett hjärta så lätt kan krossas,

har du bevisat med allt som var

på låtsas.

 


Puss /e

Av Elin - 6 januari 2010 00:43

Idag har bara varit hemma hos pappa. Har inte gjort annat än att kollat på film typ. När Erik kom hem från jobbet hade han Louise med sig och dom la sig i soffan på en gång för att kolla på tv, trevliga? Näe, inte speciellt...

På kvällskvisten blev jag sugen på att spela spel så jag sa till Tobbe att komma hit så då gjorde han det. Innan han kom spelade jag lite kort med pappa, Lasse och Lotta. När Tobbe kom spelade jag spel med han, Erik och Louise. Jag och Louise fick gå upp till Vickan och Kikki och låna spel. Vi lånade "Så det kan låta" och nå TP om kändisar. Nu har Tobbe nyss åkt hem och Erik och Louise har gått och lagt sig.

Själv sitter jag här och är arg och ledsen. Orkar snart inte mer. Ena stunden vill jag göra si och andra stunden vill jag göra så..


Don't try to fix me,

I'm not broken..?


Puss /e

Av Elin - 4 januari 2010 21:53

Idag vaknade jag strax före 11 och precis när jag vaknade fick jag ett sms från Louise. Hon ville komma och leka lite med mig innan Erik kom hem från jobbet, så hon kom hit vid 12. När hon kom hit satt vi först inne vid datorn en sväng, läste mina gamla blogginlägg på lunarstorm och sen gick vi ut för att åka madrass, men tyvärr finns det ju ingen bra backe här hos pappa. Vi var väl ute en timme kanske, sen gick vi in och la oss i soffan och kollade på två avsnitt av One Tree Hill. Sen kom Erik hem och då kollade vi på fyra avsnitt till.

När pappa kom hem gjorde han mat och vi åt, sen kom Lasse hit för att fika så då satte jag och Louise igång att baka. Vi gjorde en kladdkaka, och till den åt vi glass, men eftersom pappa inte hade någon glass hemma så fick vi gå upp till Vickan och Kikki och låna glass medans kladdkakan stod i ugnen. När vi hade fikat klart satte vi oss framför TV:n och där har jag suttit sen dess. Erik har skjutsat hem Louise och själv har han gått och lagt sig. Pappa duschar, och jag sitter och lyssnar på Calle :) Så har min dag sett ut, intressant...


Dream as if you'll live forever,

live as if you'll die today *


Puss /e

Av Elin - 3 januari 2010 21:15

Helgen har varit ganska bra, men jag har kunnat må bättre tycker jag!!!

I fredags gjorde jag inte så speciellt mycket på dagen, på kvällen blev det ju bio med Erik, Louise och Tobbe. Lördagen var jag först bara hemma och sen vid fyra åkte jag och spelade lite innebandy. Efter innebandyn gick jag till Hambogrillen och åt med Agnes och när jag hade ätit klart kom Erik och Louise och hämtade mig för vi skulle till Bollnäs och bowla med Tobbe. Vi åkte och plockade upp Tobbe sen vidare till bowlinghallen. Erik vann, Louise kom tvåa, jag kom trea och Tobbe förlorade ;) hihi.. Sen åkte vi till picasso och åt, eller dom tre åt eftersom jag redan hade ätit. Efter det åkte vi till statoil för jag skulle köpa en dricka och sen åkte vi hem och sov.

Idag har jag, Erik, Louise och Tobbe varit hem till Snacke. Jag och Louise satt inne och åt chips och glodde på TV medans grabbarna var ute i garaget och gjorde nånting. Det var ju inte speciellt smart av mig och Louise att äta chips hos Snacke när vi skulle till farmor och farfar och käka typ en timme senare :p aja, lätt att vara efterklok... Så vid tre åkte vi fyra iväg till farmor och farfar och åt lasagne, mums! Sen blev vi kvar där till typ sju halv åtta.

Nu har Erik och jag nyss kollat på ett avsnitt av One Tree Hill och nu sitter jag här och tråkar.

Imorgon kanske Louise kommer till mig medans Erik jobbar, trevligt! :)


Och nej, allt har inte ordnat till sig i mitt liv märker jag. Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag vill ha det med saker och ting... Wiehooo! :(


Puss /e

Av Elin - 2 januari 2010 00:26

Som några av er kanske redan vet så firade jag nyår hemma hos min gudfar i lilltjära, guckbacken. Det började med att vi åkte och handlade mat på dan, hela gänget. Jag, Louise, Erik, Tobbe, Snacke, Dennis och Marcus. Sen åkte Tobbe hem för att han skulle duscha och vi andra åkte hem till Snacke. När vi kom dit lutade vi alla omkull oss i soffan, jag fick ta den hårda kökssoffan medan dom andra tog tv-rumssoffan :p När jag hade vilat en stund hoppade jag in i duschen och efter jag hade duschat klart åkte Dennis och Marcus hem till sin mamma. Jag och Louise sminkade oss och gjorde oss färdig, och efter det började vi laga mat och efter en stund kom Tobbe. Efter att vi hade ätit blev det musik och lite guitar hero, sen tittade vi på Grevinnan och betjänten.

Alldeles innan tolvslaget kom även Anna till oss. Vi gick ut och smällde lite smällare och sköt lite raketer, men inge märkvärdigt. Sen åkte Erik och Louise hem till Louise för att sova, så då blev det bara jag, Tobbe, Snacke och Anna kvar. Tobbe ringde efter skjuts så jag sov hos honom och Anna åkte med hem till sig.

Så såg min nyårsafton ut, ungefär :)


Puss /e

Ovido - Quiz & Flashcards