Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Elin - 14 januari 2010 18:46

Idag har skoldagen varit rätt bra faktiskt, även fast vi gick ända till fyra. Fick reda på trafikantkunskapsprovet som vi gjorde för typ hundra år sen, jag fick MVG! :D Fick också reda på hur det gick på min bokrecension i Engelska B, VG+. Lite stolt man är då, haha! PLUS att jag hade bäst närvaro i hela klassen när vi gick igenom närvarolistan, jag hade 96% närvaro sen vi började i augusti, varav 3% giltig frånvaro och 1% ogiltig frånvaro. Jag är fan bäst! :p


Jag läste nyss Louise's blogg. http://www.louiseth-berg.devote.se/ 

I den stod det att jag hade fått henne att tänka efter, så nu har hon också typ en mening ur en låt som rubrik. Hihi, tycker om den bruttan ja, och saknar henne gör jag! Och sen nån gång ska hon pierca sig på samma ställe som mig ;) Eller ja, hon skrev till mig att jag skulle göra det på henne. Läskigt!

På tal om piercingen... Ikväll ska jag berätta för mamma att jag har piercat mig. Hon kommer bli tokig men hon kan ju inte göra så mycket åt saken liksom, hah! Hon kan ju inte tvinga mig till att ta ut den iaf, och det är bättre att jag berättar nu så hon inte får reda på det från annat håll sen.

Måste försöka klämma in en stund med Louise nu i helgen också, längesen vi busade nu.. Vill gärna få med henne och Erik på innebandyn på lördag men det lär väl inte gå antar jag. Louise skyller på att hon inte har någon klubba, vilken fjant ;) Det är ju liksom minsta problemet.

Förresten har Erik och Louise varit tillsammans i två månader idag,

GRATTIS SÖTPLUPPAR! :D <3333


Imorgon blir det skola mellan 8 - 15 och sen ska jag kanske gå till Sara och kika på lite film med henne och Jonas. Trevligt trevligt! :) Sen kommer natten spenderas uppe på Granberg eftersom det är Öppet hus på Torsberg på lördag och jag ska vara där mellan 12.30 - 14.30 Vi i BF08 ska typ stå ute och grilla korv och göra pinnbröd så att besökarna kan se lite vad man gör i kursen "Natur och friluftsliv". Så nu hoppas jag på att det blir lite varmare på lördag :)

Och förresten, igår var jag på stan med Rebecca, Anna och Erika. Erika och Anna åkte hem strax efter två nån gång och då gick jag och Rebecca till Deichmann. Jag köpte skor. (a) Skit snygga är dom!


 

Kill me before I die.


Puss /e

Ovido - Quiz & Flashcards