Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Elin - 7 januari 2010 15:11

Idag har jag varit duktig. Jag har bakat, tvättat, vikt den rena tvätten och hängt den tvättade tvätten, och eldat. Haha! :)

Nu sitter jag och Louise i soffan och lyssnar på Bon Jovi. Nu ska vi kika på ett avsnitt av One Tree Hill och äta min nygjorda kola, eller nå sånt ;)

Ikväll ska jag åka till Simon och Emelie med Stucka och spela spel, trevligt trevligt! :D Jag och Emelie kommer utklassa Simon och Stucka, som vanligt! ;)


Don't try to fix me, I'm not broken..?


Puss /e

Av Elin - 7 januari 2010 00:54

Min dag har spenderats i soffan. På kvällskvisten kom Tobbe och då blev det spel igen. Första var det jag och Louise mot Erik och Tobbe. Jag och Louise vann! Efter det blev det jag och Tobbe mot Erik och Louise. Jag och Tobbe vann! Haha, who's the best? ;) Vid nio halv tio skjutsade Erik hem Louise och Tobbe stannade kvar med mig. När Erik kom hem gick han och la sig. Tobbe försökte hjälpa mig med datorn och det gick ju som det mesta gör för honom, dåligt alltså ;) Haha! När han gav upp kollade vi på lite bilder och pratade lite skit men nu har han åkt hem.

Imorgon/senare idag vet jag inte vad som händer för mig. Louise skulle höra av sig om hon hade tråkigt sa hon så blir väl kanske så att man umgås lite med henne då :)

Nu får det bli sängen för min del. Mysigt att dejta kudden! :D


Jag kan känna din doft fast du inte är här,

jag kan höra din röst fast jag vet att den i mina skär.

du fick mitt hjärta att sig öppna och dig släppa in,

för några sekunder så kändes det som

att jag föralltid skulle vara din.

att ett hjärta så lätt kan krossas,

har du bevisat med allt som var

på låtsas.

 


Puss /e

Ovido - Quiz & Flashcards