Alla inlägg den 22 mars 2010

Av Elin - 22 mars 2010 22:04

Idag är det måndag, och det betydde alltså tillbaka till verkligeheten i morse. Men som tur var så kunde jag sova en timme och 20 minuter längre än vanligt eftersom min pappa var så go och skjutsade mig till skolan :)

Hade två timmars hål mitt på dagen idag och då var det meningen att vi skulle plugga men istället började vi prata om massa saker, så plugget fick vänta, hehe. Sen hade jag utvecklingssamtal och det gick hur bra som helst. Min handledare sa att det inte finns någonting att klaga på när det gäller mina betyg eller min närvaro. Hade 4% giltig frånvaro och 2% ogiltig frånvaro. Hur bra är inte det då? ;)

Slutade 15.40 så åkte 16.15 bussen hem. När jag kom hem vilade jag en halvtimme och sen lekte jag vuxen och gick ner till LSK's klubbstuga på styrelsemöte. Jag sitter ju med i styrelsen där nu. Cool ja!


På vägen hem efter mötet ville Emma att jag skulle ringa henne, så det gjorde jag och vi pratade om lite problem, men den här gången var det inte om mina problem. Nu var det hon som var ledsen, min älskade vän! Tyckte så synd om henne. Hoppas allt ordnar sig, hatar att höra dig ledsen, gumman. Du vet att du alltid kan prata med mig, om vad som helst, när som helst! <3


Nu ska jag dejta John Blund och drömma söta drömmar!


Puss /e

Ovido - Quiz & Flashcards