Alla inlägg den 8 mars 2010

Av Elin - 8 mars 2010 22:42

Idag har jag varit hos farmor och hämtat pellets, varit hos mormor och bakat, duschat hos mamma, duschat hos pappa och varit på bio i Bollnäs. Hunnit med mycket med andra ord! ;) Och ja som sagt, Småstadsliv filmerna är kung! :D

Nu sitter jag i soffan hemma hos pappa med Louise och ska väl snart sova, är sjukt trött. Hon ska tydligen också lägga sig snart, Erik ville att hon skulle sova när han kom hem typ :p haha.

Imorgon blir det först ladugården med Lasse och hjälpa honom flytta nå djur och sen på em/kvällen blir det Gävle med mamma och Louise. Vickan kunde ju tydligen inte följa med nu heller, fast hon hade lovat. Men men, ska inte bestämma något mer med henne nu längre, hon sviker bara ändå och jag blir bara arg på henne.


Puss /e

Av Elin - 8 mars 2010 10:56

Det är helt underbart med sportlov. Kan sova hur länge man vill utan att behöva bli väckt, hur skönt som helst! Fast det är ju iofs bara om man sover hos pappa, sover man hos mamma blir man väl väckt av Britta eftersom hon är här nu. Orkar inte med henne just nu :(

Nu sitter jag inne i pappas soffa och väntar på att han ska skotta fram släpvagnen för vi ska åka till farmor och farfar och hämta pellets innan pappa ska iväg och jobba.

Ikväll blir det bio i Bollnäs, Småstadsliv 3. Dom filmerna är KUNG! Ding, ding, ding! =D


Puss /e

Ovido - Quiz & Flashcards