Alla inlägg under december 2009

Av Elin - 20 december 2009 23:13

Har haft en trevlig helg med mycket tok! :)   

Sitter nu här med ett knä som inte är som det ska och en katt som är pratglad.


Puss /e

Av Elin - 17 december 2009 19:52

Pepp som fan inför imorgon! (y) Håller på packar ner allt som ska med till Angelica. Och jävlar vad tung väskan blir! Haha :p

För övrigt har jag nyss nattat mina småbröder eftersom mamma och Chrille är på julbord, själv ska jag snart hoppa in i duschen.

Imorgon blir det till att kliva upp tidigt och sen skola typ 2-3 timmar. Efter det bär det av till Angelica och käka lite, färga håret och göra oss i ordning inför kvällens bravader ;) Kul som fan ska jag ha iaf!

Jag säger förlåt redan nu för alla pinsamheter som kommer bli imorgon. Ehe.. ;p


How can

I forgive

you when

it wasn't

your fault?



Puss /e

Av Elin - 16 december 2009 19:37

Tog bussen till skolan vid 7.00 och började fösta lektionen 8.00 Kändes onödigt att gå dit för vi var typ fyra stycken på lektionen, jippie. Men vi fick ju pepparkaka så de va kanske lite värt att gå på den ändå ;) haha, not!

Den lektionen var ca: två timmar lång och efter den hade vi en till lektion på typ 50 min.

Efter lektionerna gick jag ner på stan med Rebecca, Angelica och Malin. Jag, Malin och Rebecca var alla tre på jakt efter kläder till på fedag. Vi var in på Såfin, Kappahl, Lindex, Deichmann och JC. Jag och Rebecca hittade våra klänningar på Lindex men Malin hittade ingenting tror jag.. :p Efter våran lilla shoppingtur var det egentligen meningen att jag skulle åka buss med Malin till Norrbyn och sen åka med hennes mamma hem, men så blev det inte. Malin fick åka buss själv för jag blev erbjuden skjuts ända hem till Segersta av Rebecca och Lina :) Thank you! Så jag och Rebecca gick tillbaka till skolan och åt lite köttbullar och potatis och sen gick vi till Staoil en sväng och där träffade vi Stucka. Sen kom Lina och hämtade oss där och då blev det hemfärd. Tack för dagen! <3


Imorgon är det innebandyturnering på skolan och då ska jag dit och heja på med Rebecca och Angelica! :)

På fredag blir det antagligen förfest i Arbrå med mina brudar och sen blir det tranan för fulla muggar! Tagga som fan! (y)


Puss /e

Av Elin - 14 december 2009 16:22

I morse åkte jag och Malin Schön med pappa till Bollnäs eftersom vi hade sovmorgon till 11.10 Vi åkte till Rusta och köpte en vinterjacka till mig. Faktiskt rätt fin och inte så farligt dyr va den heller :) Tack pappa! <3


Jag sitter här nu i väntan på att något roligt ska hända.. Så jag får väl sitta här ett tag :p Skulle behöva plugga lite, men men, vi får se om jag orkar.

Ikväll blir det sporthallen i Bollnäs iaf, Vickan ska spela match. Hoppas på vinst nu då, brudar! 


Dead hands clutch my arm,

the smell of death fills the air.


Puss /e

Av Elin - 13 december 2009 21:20

Igår kväll blev det pizza på Take Off med Stefan och Simon. Gott, gott! ;) Efter det åkte vi hem till Simon och Emelie och spelade TP. Jag och Emelie mot Stefan och Simon. Vi ledde först men sen kom dom jäklarna ikapp och vann.. Hehe ;)

Idag har jag varit i kyrkan med pappa på luciakröning. Det lät väl inte så bra, men dom var inte så många, och inte så gamla heller och det kan ju vara en nackdel. Efter kyrkan åkte jag och pappa till Kilafors och hämtade en katt, Sudden. Som från och med nu är våran alldeles egna lilla skrutt :) Eller ja, liten och liten... Han är närmare 9 år och ganska stor. Den förre ägaren kunde inte ha honom kvar då han inte trivdes i lägenhet.


Imorgon har jag sovmorgon till 11.10, så innan skolan ska jag och pappa åka och titta om vi hittar någon vinterjacka till mig. Pappa betalar isf, en tidig julklapp. Och ja, jag är kanske lite bortskämd... Men det lider jag ju inte av iaf ;)


Nä ni, nu ska jag lyssna på Calle och kolla runt lite, sen blir det sängen för min del. Ja, Calle skulle ha vunnit Idol. Erik är bara mesig!


Puss /e

Av Elin - 12 december 2009 21:02

Spelade innebandy idag och det gick väl som det gick, inte bra och inte riktigt dåligt, men Anton var iaf duktig i mål :)

Jahaa... Nu är det lördag kväll och jag sitter hemma. Helt ensam utan något att göra. Inte bra, inte bra! Ätit mat har jag heller inte gjort än. Ska man gå och steka en hamburgare, kanske? ;D Vore ju supergott, men vet inte om jag orkar :p Eller ska man försöka ta sig till Bollnäs och äta pizza? ;) hihi!


Det är julafton om mindre än två veckor och julklappar har jag inte köpt en enda. Jäkla skit. Stress, stress och åter stress...

Men nu ska jag försöka koppla av till lite musik. Och senare kanske man hittar på något att göra? Man kan ju alltid hoppas :)


Cause I'm only as tall as my heart will let me be,

and I'm only as small as the world will make me seem.

 

Puss /e

Bollnäs och pizza blir det tydligen fick jag reda på nu ;) haha!

Av Elin - 11 december 2009 15:16

Idag var det sista dagen på praktiken. Det var hur jobbigt som helst att stå där i klassrummet och ge barnen kramar för att sen veta att man inte kommer få träffa dom lika ofta. Hualigen! Men nu är det gjort och jag ska tillbaka till Torsberg på måndag, skitställe.

Jag har iaf haft jätte roligt på min praktik dessa fem veckor.


Nu har jag tagit med mig datorn ner till badrummet för att duscha och lyssna på musik. Sen tar jag bussen till Bollnäs! :)


Puss /e

Av Elin - 10 december 2009 18:48

Imorgon är det min sista dag på praktiken. VILL INTE! Vill vara kvar där med barnen, dom är helt underbara! Allt känns så lätt när man är med dom. Dom får en att tänka på allt det goda livet har att ge och hur bra man kan må ibland. 


The angel is no longer with,

save me!


Puss /e

Ovido - Quiz & Flashcards