Alla inlägg den 17 april 2010

Av Elin - 17 april 2010 12:37

Igår kväll var det ju som sagt Torsbergstranan. Jag och Angelica var hemma hos Vickan och Kikki och gjorde oss iordning, lyssnade på musik, sjöng karaoke och drack lite. När klockan närmade sig nio kom även Stucka dit, eftersom han skulle skjutsa oss till tranan :) Och jag kan ju säga såhär: Jag hade nästan hellre varit kvar hos Vickan och Kikki och sjungit än åkt till tranan, för där sög det! Och ont i fötterna fick jag också. Och sen var det ju nån mupp som försökte äta upp mig också, haha! :s

Runt kvart i två inatt kom Stucka och hämtade mig, då åkte vi på max och jag köpte nuggetsmål! Sen åkte vi en sväng i Bollnäs och sen skjutsade han hem mig. På vägen hem masserade han mina fötter :D hihi. Han är värd mer än guld för att han ställer upp för mig som ingen annan någonsin gjort förut!  


Nu har jag nyss varit upp till Vickan och Kikki och plockat undan alla mina saker och flaskor sen igår, och diskat har jag också gjort faktiskt. Duktig jag är! ;) Nu ska jag väl försöka vila en stund för senare idag ska jag spela innebandy i två timmar. Efter innebandyn ska jag nog äta pizza med Stucka, han säger att jag ska det iaf :)

Och förresten, idag fyller Kenny Hägglund år. Grattis på 17 års dagen grabben ;D


Puss /e

Ovido - Quiz & Flashcards